W związku z przywróceniem naukiw systemie hybrydowym w kl. 4-8 obiady na miesiąc maj wykupują:
klasy: 4 i 7 wykupują obiady na 4 dni maja, tj. 17, 18, 28, 31 czyli 4x4zł =16zł
klasy: 5, 6 i 8 wykupują obiady na 5 dni maja, tj. 19, 20, 21, 24, 31 czyli 5x4zł= 20zł
W tytule wpłaty należy wymienić dni, na które są wykupowane obiady !
np. Jan Kowalski 4a, majna dni: 17, 18, 28, 31, np. Adam Nowak 5a, maj na dni: 19, 20, 21, 24, 31
W dniach 25, 26 i 27 maja nie będzie zajęć dydaktyczno-wychowawczych (egzaminy klas 8) w związku z tym w w/w dniach obiady nie będą wydawane.
Uwaga !
W związku z zagrożeniem COVID-19 opłaty za obiady będą przyjmowane wyłącznie w formie przelewów na rachunek bankowy:
Szkoła Podstawowa nr 12 w Siedlcach ul. Unitów Podlaskich 16
08-110 Siedlce
ING BANK ŚLĄSKI: Nr konta: 19 1050 1953 1000 0023 5335 6211
Wpłat przelewem na miesiąc maj dla uczniów wszystkich klas (4-8) dokonujemy w dniach: od 10 maja do 13 maja 2021 roku
LICZY SIĘ DATA WPŁYWU PRZELEWU NA KONTO SZKOŁY !
(wpłaty dokonane po wyznaczonym terminie będą zwracane na konto wpłacającego !)
ABONAMENTY OBIADOWE – WYDAWANE BĘDĄ PRZEZ WYCHOWAWCÓW KLAS
Zasady opłat przelewem:
- przelew powinien być dokonany wcześniej, tak aby pieniądze wpłynęły na konto szkoły liczy się data wpływu przelewu na konto szkoły!
- w tytule płatności należy wpisać imię i nazwisko dziecka, klasę oraz miesiąc i dni, za które dokonywana jest wpłata
- niewykorzystane i podpisane (imię, nazwisko, klasa) kartki obiadowe należy przekazać w kopercie (podpisaną kopertę „Obiady” wrzucić do skrzynki kontaktowej w przedsionku szkoły).
WZÓR OPISU PRZELEWU:np. Jan Kowalski 3a, maj na dni 17,18…
W przypadku odwołania obiadów należy to zrobić najpóźniej tego samego dnia do godziny 9:00 dzwoniąc do pani intendentki pod numer: 25 794-35-62 lub do sekretariatu szkoły pod numer: 25 794-35-51
Nie zgłoszenie do godz. 9:00 rezygnacji z obiadu danego dnia skutkuje brakiem możliwości jego odliczenia w kolejnym miesiącu.
Przy jadłospisie zamieszczamy informację o alergenach występujących w produktach w przygotowanym obiedzie.