previous arrow
next arrow
 

vulcan

googleclassroom

instaling

fzaproszenie.jpg

11

ts

twojedane

bip sp12

12

herbsiedlec

wioskalogo

Dwunastka zaprasza

Rozpocznij_naukę_w-fill-312x175.png

Zapraszamy do obejrzenia filmu „Dwunastka zaprasza”

 https://youtu.be/yVhupfw0cG0

UWAGA!

WPŁAT PRZELEWEM NA OBIADY NA MIESIĄC STYCZEŃ

DOKONUJEMY W MIESIĄCU STYCZNIU !!!

NIE MOŻNA DOKONYWAĆ WPŁAT W MIESIĄCU GRUDNIU – od stycznia nowy rok rozliczeniowy 2023

WPŁATY DOKONANE W GRUDNIU  BĘDĄ ZWRACANE NA KONTO !

UWAGA! W miesiącu styczniu nie dokonujemy odpisów za miesiąc grudzień (nowy rok rozliczeniowy)

WPŁATY NALEŻY DOKONAĆ:

w dniach od 01 stycznia do 04 stycznia 2023 roku 

(20 obiadów x 5 zł = 100 zł)  - obiady od 03 stycznia

Opłaty za obiady przyjmowane są wyłącznie w formie przelewów na rachunek bankowy:

Szkoła Podstawowa nr 12 w Siedlcach, ul. Unitów Podlaskich 16, 08-110 Siedlce

ING BANK ŚLĄSKI: Nr konta: 19 1050 1953 1000 0023 5335 6211

LICZY SIĘ DATA WPŁYWU PRZELEWU NA KONTO SZKOŁY !

(wpłaty dokonane po wyznaczonym terminie będą zwracane na konto wpłacającego !)

ABONAMENTY OBIADOWE – WYDAWANE BĘDĄ PRZEZ WYCHOWAWCÓW KLAS  LUB ODBIERANE NA ŚWIETLICY 

Zasady opłat przelewem:

  • liczy się data wpływu przelewu na konto szkoły!                                                                                                                      
  • w tytule płatności należy wpisać imię i nazwisko dziecka, klasę oraz miesiąc, za który dokonywana jest wpłata 

JEŻELI OBIADY BĘDĄ OPŁACANE ZA NIEPEŁNY MIESIĄC TO W TYTULE PŁATNOŚCI NALEŻY UWZGLĘDNIĆ, KTÓRE DNI POWINNY BYĆ ODLICZONE 

WZÓR OPISU PRZELEWU: np.  Jan Kowalski  3a, styczeń bez 10, 20…

W przypadku odwołania obiadów należy to zrobić najpóźniej tego samego dnia do godziny 9:00 dzwoniąc do pani intendentki pod numer: 25 794-35-62 lub do sekretariatu szkoły pod numer: 25 794-35-51

Nie zgłoszenie do godz. 9:00 rezygnacji z obiadu danego dnia skutkuje brakiem możliwości jego odliczenia w kolejnym miesiącu.

Przy jadłospisie zamieszczamy informację o alergenach występujących w produktach w przygotowanym obiedzie.

Joomla Template - by Joomlage.com