Październik 2023
21 x 5 zł = 105 zł
Uwaga ! 24.10.2023 – Święto Szkoły, w tym dniu nie będzie obiadu (dzień odliczony)
Prosimy nie odliczać!
Opłaty za obiady będą przyjmowane wyłącznie w formie przelewów na rachunek bankowy:
Szkoła Podstawowa nr 12 w Siedlcach, ul. Unitów Podlaskich 16, 08-110 Siedlce
ING BANK ŚLĄSKI: Nr konta: 19 1050 1953 1000 0023 5335 6211
Wpłat przelewem na miesiąc październik dokonujemy w dniach:
od 22 września do 28 września 2023 roku
LICZY SIĘ DATA WPŁYWU PRZELEWU NA KONTO SZKOŁY !
(wpłaty dokonane po wyznaczonych terminach będą zwracane na konto wpłacającego !)
ABONAMENTY OBIADOWE – WYDAWANE BĘDĄ PRZEZ WYCHOWAWCÓW KLAS LUB ODBIERANE NA ŚWIETLICY
Zasady opłat przelewem:
- Przelew powinien być dokonany wcześniej, tak aby pieniądze wpłynęły na konto szkoły najpóźniej w przedostatnim dniu miesiąca poprzedzającego miesiąc objęty abonamentem (nie dotyczy opłat za m-c styczeń)
- w tytule płatności należy wpisać imię i nazwisko dziecka, klasę oraz miesiąc, za który dokonywana jest wpłata
JEŻELI OBIADY BĘDĄ OPŁACANE ZA NIEPEŁNY MIESIĄC TO W TYTULE PŁATNOŚCI NALEŻY UWZGLĘDNIĆ, KTÓRE DNI POWINNY BYĆ ODLICZONE. WZÓR OPISU PRZELEWU: np. imię i nazwisko kl. 3a, PAŹDZIERNIK bez 4, 12… itp…
JEŻELI BYŁY ZGŁOSZONE ODPISY ZA MIESIĄC WRZESIEŃ (PO UPRZEDNIEJ KONSULTACJI TELEFONICZNEJ Z INTENDENTEM) NALEŻY POMNIEJSZYĆ WPŁACANĄ KWOTĘ O ILOŚĆ TYCH ODPISÓW, A W TYTULE WPŁATY ZAZNACZYĆ – ODPISY ZA WRZESIEŃ (ILOŚĆ DNI) np. imię i nazwisko, klasa 3a, PAŹDZIERNIK - 3 odpisy za WRZESIEŃ
PODPISANE KARTECZKI (odpisy za ubiegły miesiąc) WŁOŻYĆ DO KOPERTY (na kopercie napisać OBIADY) KOPERTĘ WRZUCIĆ DO SKRZYNKI KONTAKTOWEJ W PRZEDSIONKU SZKOŁY.
W przypadku odwołania obiadów należy to zrobić najpóźniej tego samego dnia do godziny 9:00 dzwoniąc do pani intendentki pod numer: 25 794-35-62 lub do sekretariatu szkoły pod numer: 25 794-35-51 Nie zgłoszenie do godz. 9:00 rezygnacji z obiadu danego dnia, skutkuje brakiem możliwości jego odliczenia w kolejnym miesiącu. Przy jadłospisie zamieszczamy informację o alergenach występujących w produktach w przygotowanym obiedzie.